Контактирајте не

Контакт до Дарски

Добредојдовте во контакт секцијата на Дарски, каде што нашите специјалисти со задоволство ќе ви помогнат. Ако ви е потребна помош околу менаџирање на веб страницата и делот со веб продавницата, не двоумете се да не исконтактирате.

ВОДИЧ ЗА ГОЛЕМИНА

ГОЛЕМИНА ГРАДИ СТРУК КОЛКОВИ

S

88-90
71-73
94-96

M

92-94
75-77
98-100

L

96-98
79-81
102-104

XL

101-103
84-86
107-109

Доколку ви е потребна помош или имате прашања во врска со големината, ве молиме исконтактирајте не тука