За нас

За Дарски

Како млад, едуциран, амбициозен, обучен и пред се професионален тим, анализирајќи го начинот на живот на жените, пред точно 3 година го започнавме овој бренд за вас. Нашата цел беше да ја разбиеме монотонијата на лајвстајлот на жената за нејзините различни пригоди. Нашите специјални креации, претходно осмислени изработени се од посебни материјали со посебен квалитет. Дизајнирани се со голема доза на внимание и направени се да зборуваат за вашата моќ, елеганција, луксуз и да ве направат да се чувствувате посебни.

ВОДИЧ ЗА ГОЛЕМИНА

ГОЛЕМИНА ГРАДИ СТРУК КОЛКОВИ

S

88-90
71-73
94-96

M

92-94
75-77
98-100

L

96-98
79-81
102-104

XL

101-103
84-86
107-109

Доколку ви е потребна помош или имате прашања во врска со големината, ве молиме исконтактирајте не тука